Selecteer een pagina

Ontdek hier

wat anderen ervan vinden
Wat zijn wij blij met de mooie beelden die Yohanna van onze bruiloft heeft gemaakt. Het gesprek vooraf over onze wensen, was heel erg prettig en Yohanna heeft door het eindresultaat laten zien dat ze goed kan luisteren en ze wist onze wensen goed te vertalen op beeld. We kregen meer dan waar we om vroegen. Ook de fotos van onze dochters eerste verjaardag zijn heel leuk geworden. Yohanna heeft oog voor detail en is ook nog eens een heel fijn lief mens. Aanrader!
- Amy en Stefan

Hartverwarmend en sprakeloos.. De eerste twee woorden die ons te binnen schieten na het kijken van de prachtige opnames die Yohanna heeft gemaakt van het afscheid van onze lieve vader. Gemaakt op zijn geliefde plek in Portugal, omringd door iedereen die hem lief was. De details, het respect en bovenal de liefde, professioneel verwerkt in een prachtig document. Een fantastische blijvende herinnering met dank aan Yohanna Productions.

- Angelique en Rob

Bedankt Yohanna voor de fantastische film. Het is heel mooi geworden! Voor de eerste bruiloft is het zeker geslaagd. Wij kunnen dankzij deze mooie film onze dag en emoties weer opnieuw beleven.

- Sanne en Romain

Wat zijn we blij met de newborn video van Fay! Yohanna heeft een waardevol document voor ons gemaakt met vooral heel veel aandacht voor details. En juist die kleine dingen zoals trappelende voetjes en een handje om de vingers van papa en mama, zijn datgene wat je voor altijd wil onthouden! Een aanrader voor ieder kersvers gezin.

- Bas en Eline

Wat een fijne dag! De zon scheen en wij voelden ons helemaal op ons gemak. Op een gegeven moment niet eens meer door dat Yohanna er was, de sfeer was zo relaxed. Ze gaf duidelijke aanwijzingen maar wilde vooral dat we onszelf waren. Dit kon ook volledig. Zeker aan te raden voor mooie sfeerbeelden van je geliefden of gezin!

- Tim en Eline

Yohanna heeft met veel passie en gevoel deze bijzondere dag voor mijn gezin op film gezet. Ons verhaal heeft ze op de mooiste manier naar voren weten vast te leggen. We hadden niet in de gaten dat ze er was, waardoor we echt compleet van elkaar konden genieten.

- Kesi en Jerry

Intens gelukkig met dit mooie filmpje. Yohanna wat doe jij dit met liefde en passie en wat ben jij een lieve gezellige meid! Een echte aanrader. Zo mooi en speciaal om dit te hebben voor de rest van je leven.

- Eva en Nils

Recensie schrijven